svarta strumpor


Här om dagen var jag tvungen att använda mina svarta strumpor. Jag hatar att använda dem jag vet egentligen inte varför men det känns inte rätt. Jag vet inte om det har med min hudfärg att göra men ja ni SER ju själva. Min bror brukar alltid säga "Emelie, du har ju inga strumpor på dig" eller "Emelie, gå och ta på dig ett par strumpor" Kanske är det hans fel att jag på något sätt har blivit "skadad" i huvudet eller så beror det på att jag inte har så mycket i min garderob som funkar med svarta strumpor (jag hoppas på det sistnämda) Nå vad säger ni en "negern" i svarta strumpor?

Kommentarer
Postat av: nathalie

du är inte skadad.. Jag gillar inte heller svarta strumpor.. jag hade dessutom svårt för tunna strumpor förut.. även på sommaren. Det är dock övervunnet sedan jag kom hit. Puss

2009-05-28 @ 23:17:04
URL: http://dealskardig.blogg.se/aupair
Postat av: Charles

Men jag förstår inte, är du inte barfota=P

Alltså det där med repa jag vet att vi har gjort det någon gång men kan inte riktigt komma ihåg när, Men så det ska säkert gå bra på morgondagens spelning.Inte ens om det skulle regna snö skulle det kunna stoppa dom hårda killarna i Someway vet du;)

2009-05-29 @ 01:25:45
URL: http://kallerormen.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag är kort! Äckligt kort. usch. haha.

2009-05-29 @ 11:09:15
URL: http://elindolks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0