People are like songs

Jag har kommit på hur beroende jag är av människor i min närhet. Det har nästan baar gått två dagar sedan alla min avänner lämnade Flen för P&L och jag håller på att bli galen.

Idag har jag till exempelvarit ute och gått och stegen ledde mig ner till Sveaparken där jag fastnade vid Fotbollsplanen. Där spelade diverse människor fotboll och helt plötsligt stod jag där på planen med en fotboll framför mina skor. Jag vet, helt galet! och mycket oväntat. Jag förstod inte vad någon sa men jag var glad endå och lirade på. Detta är nog dock inget som kommer att hända igen och jag är ganska glad över att jag från och med i morgon kommer att jobba resten av veckan.

Har änrligen fått träffa min vän Niklas och jag är hur glad som helst över det. Han är verkligen en person som betyder sjukt mycket för mig även om vi nu inte träffas allt för ofta. Förutom detta har jag även hunnit med att simma och VET ni hur glad jag blev när jag insåg att det snart kommer att finnas en bubbelpool på Hammalvallen?

Men vänta...jag har dessutom hunnit med att tvätta och städa av hela lägenheten ibland är det tur att man bara bor på 36kvm. Nu börjar orden ta slut och jag ska spela lite Wii. För jag har nämligen flytt från min lägenhet och befinner mig nu i Johannes mansion. Fördelar: Större säng, Större lägenhet, Fler kanaler på tv:n, Ett Wii och Ett PS3 kan det blir nättre? NÄÄÄÄ!

People are like songs, it´s true
 Vi ses

Diet

Eftersom att alla nu har lämnat mig för att åka på festival och de få människor som är kvar vägrar att svara på tillrop och annat så tänkte jag prova en diet nämligen kesella dieten. Den är vidrig har jag hört och det blir inte mycket över till annat godis men å andra sidan så är det bara för en vecka. Med start IDAG! Så i morgon är det jag som äter kesella 24/7. Detta har jag valt att kombinera med två träningspass lite lagom nu hoppas jag bara på att min knä orkar med denna vecka.

Det är sjukt tråkigt att va ensam i en stor stad men tänk er då att va ensam i en liten stad som Flen. Jobbet rullar på det är många nya och jag tycker ibalnd att det kan vara jobbigt att hålla låda. Eftersom jag känner alla personerna någorlunda fast på olika sätt så ändrar jag min personlighet vartefter. Varför inte bara vara jag? vet jag vem jag är? Jag tänkte lösa detta under de närmaste veckorna.

MidsommarsötMidsommar var mysigt, inte för att vädret var något att ha men sällskapet, maten och underhållningen var kanon. Jag saknade dock min vän Petra som valt att spendera sin midsommar i Bettna-skogen och Nathalie så klart som fortfarande är kvar i USA. Det enda jag egentligen saknade denna midsommar kväll var hångel...men det får jag väl styra upp. Nu väntar jobb resten av sommaren och jag är faktiskt lite smått taggad:) 

Detta väder...

Jag sitter här hemma vid datorn och njuter faktiskt riktigt mycket av att vara ledig idag (och att jag inte jobbar på ica) Det var sjukligt mycket folk på ica idag och jag har aldrig varit med om maken till otrevliga människor. Jag menar alla vet mer eller mindre att det är så här den här dagen, dagen innan midsommar.

Jag hatar  när alla mina vänner ska placera sig på olika ställen under midsommar detta gör att jag nästan alltid bestämmer mig för att vara någorlunda nykter bara för att kunna träffa och umgås med alla. Det bror inte bara på det, oftast jobbar jag över midsommar vilket jag gör även i år.
 
Jag hoppas i alla fall att regnat ger sig för jag ska ut och plocka blommor till min midsommarkrans som jag ska ha i håret i morgon oavsett väder. Resten av kvällen kommer nog bestå av filmer av olika salg och popcorn! hemma gjorda mums:)


Blogguppehåll

Jag har varit låte vilsen på sista tiden och tankarna har fört mig bortom allt bloggande. Men nu börjar jag komma till rätta med det mesta och känner att det nu ska bli lite ordning.  Det har dessutom inte hänt så mycket sedan sist , vilket känns jävligt tråkigt.

Jag kom och tänka på en sak igår. Jag pratade med Niklas i telefon igår och vi kom fram till att det var mer än ett år sedan vi faktiskt sågs och då bor han endå i Örebro. Om man jämför detta med att det snart är ett år sedan jag såg Nathalie som är i USA så är det lite av en skandal. Man måste ta sig tid för sina vänner, fy vad jag skäms.

Idag har jag varit på akuten och för en gångs skull så gick det fort riktigt fort jag tror jag bara behövde vänta i ca 15 min, kanoners! Mitt knä är paj efter innebandyn så allt är som det brukar vara inget allvarligt så ni behöver inte vara oroliga (inte för att jag tror att ni var det men iaf)

nu måste jag hoppa in på toa med mina kryckor

Alla mammors dag fortsätter

mamma och jossan Maten vi åt
Jag och Cissi Maten vi åtLänge leve "Rökeriet" i Nyköping, maten där var så himla god och jag kan inte minnas att jag någonsin har ätit en SÅ god fisk (jag brukar aldrig äta fisk). Jag åt rökt regnbåge och helt oväntat så fick jag in en HEL fisk! jag som trodde att allting såg ut som laxfilé nuförtiden. Vi hade hur trevligt som helst i alla fall och jag tror att båda våra mammor var glad och nöjda när vi kom hem. Först åt vi som sagt och tog sedan en mysig promenad och stannade så småningom till på ett café där det blev kaffe och glass.

Lite senare samma kväll....

Efter Nyköping så körde jag hem min mor till Tegelvägen och efter det så skulle jag ta svängen hem till Joha. Men innan allt detta så bestämde jag mig för att åka en sväng ut till Orrö brukar alltid vara roligt och kolla vilka "drägg" som hänger där, och vilka är där om inte.....

 så därför tänkte ja ta tillbaka det jag just sa om "drägg" för tydligen så hänger det rätt så mycket snyggt folk på Orrö.

RSS 2.0