Sten i huvudet

Jag har fått en sten i huvvdet och har nu en skaplig bula! Ni undrar kanske hur detta gick till och det undrar faktiskt jag med. Jag skulle gå ut från jobbet till parkeringen och helt plötsligt så får ja en sten i huvudet. Det var inte en liten sten heller men inte så stor som ett berg, vilket ni säkert också förstår. Ja fattar ingenting, ja fattar inte ens vart den kom ifrån, konstigt? Jag är rädd för att ja håller på att bli dum-i-huvet!

ses

om ja kommer hem levande

P.s Fan va ont det gör D.s

Edgar

Åkte ut till kalaset i går men ja och bror var i dålig stämning så vi blev bara kvar där i ca 2 timmar innan vi åkte hem. 2 timmar kalas var lagom för mig i går och när ja kom hem somnade ja som ett barn. Nu har ja förskt få tag på P eftersom jag är kaffe sugen och min bryggare än paj men ice, så det blir väl till att ta en promenad.

Senare i dag ska jag ut på kamera jakt.... 


Helgen

I går var jag i Nyköping för att träffa Elin och dricka massor med vin. Kvällen blev en riktig höjdare. Vädret var fint, maten på rökeriet var oslagbar och senare på kvällen vinglade både jag och Elin hem för lite ost och kex. I morse vaknade jag med en tryckande känsla i huvudet som inte riktigt gått över än fast klockan är åtta på kvällen.

Så nu har ja öppnat min box med vin (tror att det är det enda som kan få bort gårdagens smälla) och är snart klar för att ta mig an kvällen kalas. Ja är så arg över att mina presenter till Danne och Isak inte har kommit än men det får vara så tyärr. Petra ville tydligen också ha något men ja har inte hittat något passande så hon får vara utan:(

Vad ska man ta ha på sig, jag undrar hur vädret är i Fornbo i kväll? hmmm får ringa P och kolla

Vi ses


 


idag tänker ja inte...

Jag tänker inte hoppa i min säng som nu är lagad! Dit med en ny bräda och nu är sängen som som ny eller nej, den är gammal och nu funderar jag på att köpa en helt ny i stället. Jag tänker inte dricka kaffe i kväll så att jag förhoppningsvis kan somna vid ett normalt klockslag typ 23 kanske (hmm vi får ja börjar ju endåjobba klockan 16.00 i morgon)

Jag har inte bestämt mig än om ja tänker betala H&M paketat jag just skickat efter eller inte?! Handlingen (vilket fult svenskt ord, Handlingen?)på nätet spårade ur allt spårade ur och slutade med en katastrofalt hög räkning. Jag HAR inga pengar alls men den lilla detaljen var som bortblåst. Det är så himla lätt att trycka på knappen -- >Beställ, den sitter så bra till och i lagom höjd där man liksom alltid vilar med muspekaren.


//N


övertaggad

Jag tror jag håller på att bli frisk igen det känns i hela kroppen eller så har ja blivit övertaggad av kvälls kaffet och innebandy träningen som ja inte ens var med på. Att åka med bil med P kan vara bland det roligaste som finns. Det händer alltid något när vi är ute och far men hitils har ingen av oss somnat vid ratten och det är jag glad över mycket glad.
Vi vara nära att krocka på vägen dit (till Katrineholm) och båda blir överlyckliga när en lastbil blinkar med helljuset efter en omkörning.

Som sagt övertaggad är jag och vad gör man då? Jo man hoppar i sin säng samtidigt som man spelar hög musik och vad händer då? sängen går sönder! (detta händer inte i alla fall bara i mitt fall, just nu!) Jag håller nu på att "laga" min säng inte just nu eftersom ja skriver men i alla fall. Alla människor borde ha en rulle med silver-/gaffa-tejp hemma. Nu har ju inte jag det så vanlig tejp får duga man får bara ta lite mer helt enkelt. Eller får och får jag har inte direkt något recept på "hur man lagar sin säng" men någon har för länge sedan lärt mig -att med lite tejp kan man laga ALLT! haha

Just nu sitter jag här och beundrar min "lagning" (jag väljer att använda kaninöronen eftersom jag är osöker på om det är en lagning eller inte) Om ja hade en kamera så skulle ja ta en bild men nu har ja ingen sådan att tillgå.

Ha en trevlig kväll nice bajce

This is exactly why falling in love is so goddamn hard.

Klockan är 06.04 och jag är uppe med tuppen för att orka gå til jobbet, det svider i ögonen och jag har har bara lycktas hitta en BH att ha på mig men ja känner på mig att et kommer bli en bra dag idag.

Ja blev åter igen besviken igår vilket jag blir allt oftare troligtvis för att ja tillåter mig att bli det. Jag vet vad jag borde göra men det är så svårt för mig att göra det. Nog om detta.

Träning idag och nej jag är inte frisk men ja ska nog följa med endå, Petra uppskattar nog sällskapet i bilen och jag hoppas att Mickan är där så man får lite sällskap. Borde man skicka ett sms till den nya tränaren och säga att man än sjuk? ska fundera lite på det under dagen. Nej en tröja kanske känns lite naket att gå till jobbet så här.

Förkyld

Japp den håller i sig men bättre förkyld än ont i halsen. Jag låter lite som en uppstoppad fågel om en sådan kunde prata det vill säga.

Första innebandy träningen är avklarad fast det var ju i och för sig ett tag sedan så det är snart dags för den andra. Jag antar att ja sitter på läktaren då om inte ett mirakel händer med min hals/näsa.

Albin har kommit hem och det känns otroligt bra och kul vi hade fest för han förra helgen och jag träffade på två gamla vänner vilket gjorde mig riktigt glad. Det är så roligt att se att människor förändras i alla fall de man inte träffar så ofta. Fetan var skit kul fram tilsl att någon ringde snuten och tvingade oss att gå hem.

Förutom detta så rullar det mest på, fett tråkigt jag vet. Men det är så det är. Just det här om natten var ja ute och åkte hade verkligen inget att göra och ingen att va med så ja körde bil. Det slutade med att ja var så långt hemifrån att ja fick sova en natt på ett hotell.

Idag ska jag iväg och äta med familjen,  jag tror det var minst sju år sedan hela min familj åt ute på ett finare ställe. Det ska i alla fall bli kul och ja hoppas att maten är kanon.

SMHI i ett nötskal

Inte blev det någon sol men istället så bjuds man på regn dygnet runt, halsen gör ont och ryggen lika så. Men för att inte bara skriva massa tråk så var vi (jag, Petra, Isak, Johannes och Elin K) idag varit på Arlanda och hälsat Albin välkommen hem.

Vi åkte sjukt tidigt, 03 var jag hemma hos Petra pigg som en lärka dock. Detta trotts att jag bara sovit ca en halvtimme eller inget alls. Efter lite döhäng, kaffe och dyligt så kom vi äntligen iväg, Elin körde och jag satt brevid. Resan var lång och resten av gänget sov så det fanns inte så mycket mer att göra än att räkna regndropparna utanför fönstret. Med livet nästan i behåll kom vi äntligen fram till Arlanda, där traffade vi Albins föräldrar och sedan fick vi vänta och vänta och vänta lite till. Men till slut kommer det en kille som liknar våran Albin eller? En kille som är tanig som fan, med en ofriserad frilla sedan ca.8 månader tillbaka och som luktar något otroligt mycket *pip*. Det måste vara han tänker vi och Albin blir sjukt glad över att se oss där. Vi tar en slapp frukost på donken och sedan är det dags för oss att dra sig hemmåt igen. 

Johannes fick köra, jag satt fram och gänget där bak somnade in ganska snart. Jag måste hålla mig vaken efter som jag ska jobba om ca 2 timmar tänker jag. Men det gick bra, Johannes tog en snus i mitten av en kurva och sedan lyckades vi hålla låda ihop resten av vägen hem. 


Senare på jobbet................

JAG ÄR NÅGOT SÅ SJUKT TRÖTT SÅ DET FINNS INTE    

Jag har lagat mat

Hej hej!

Idag har jag lagat mat i mitt eget kök något jag inte gjort på nästan två veckor. Maten räckte till 4 personer och ist för att bjuda in någon gjorde jag matlådor, fan va duktig jag är. Nu är det snart nog bara två dagar kvar det ska bli otroligt skönt att vara ledig igen denna vecka har varit mer än vad jag klarar av. Jag känner mig en aning förvirrad dessutom, vem är det som ljuger egentligen och måste jag ta reda på allt själv?

Nej i morgon går väl solen upp igen åtminstone så påstår SMHI det så jag får väl lite på dem idag och i morgon.

Ta en snuns och surra som en humla kanske.

Humöret skevar

Har haft en otroligt dålig dag. Det började i morse med att jag försov mig så mamma ringde och fullkomligt skrek i telefonen eftersom vi skulle till doktorn (i Katrineholm). Detta gjorde att jag blev på dåligt humör redan från början. Sedan åkte vi in till sjukhuset och mamma pratade om allt möjligt onödigt skräp och jag ville egentligen inte prata om något.

På sjukhuset visar det sig att läkaren kommer från Danmark, YES! Nej inte ett dugg kul och han sa i stort sett samma sak som förra året. Det enda som var bra med besöket var att ja nu ska på ett återbesök och få träffa en kille som tydligen är så pass bra att han brukar få hålla i kniven under operationer. (finns det inga kvinnliga läkare som får hålla i kniven?)

Sen var det jobb och ja det suger, just nu iaf. Jag är både arg och fustrerad på allt och alla men jag försöker verkligen skärpa mig. Men antagligen så skiner det igenom som solen bland molnen. Det finns bara en person som orkar umgås med mig och det är P. Hon är nog den enda personen som aldrig säger  "varför är du så grinig/arg?" Den meningen kan få mig att fullkomligt explodera och följden blir oftast att någon dör....

hare havre

Kan polisen hämta nyckeln?

Nyss så stannade polisen en kille som tydligen inte borde ha kört bil idag. Han fick vackert följa med polisen hem och där väntar förmodligen en riktigt fest för hans del. Problemet är bara att killen har larm på bilen som nu har börjar tjuta med ca 5 minuters mellanrum alltså jag blir galen! och nej, det hjälper inte om jag stänger fönstret...

Vart ska jag nu sova i natt för detta kommer absolut inte att funka. Men för-i-helvete.

MAYHAM

Bjuder på...

 ett potpourri av bilder från lite olika tillställningar. Vädret är en aning vidrigt,, ja vidrigt var ordet ja sökte men eftersom den senaste veckan har bestått av konstant solsken så är detta väder för mig ganska välkommet. Jobbet rullar på eller det mesta rullar på men för en gångs skulle så känns det riktigt skönt. Jag vill verkligen åka härifrån om så bara för en vecka, jag skulle kunna åka till Skåne över en helg men fan ja vet inte.
Nå väl här kommer bilderna...

Boken

Läste den här boken för ett tag sen inte så bra som jag trott känns ganska stressigt sriven och det fattas en massa detaljer enligt mitt tycke.Vi har även varit i Söderköping och ätit glass jag, P och Isak (här på bilden) jag tror inte någon av oss åt upp glassarna vi fick men nog var de fina alltid och Isaks glass var självklart veckans happening.Den här bilden är ja ganska nöjd med. Jag, P, Isak och Danne grillade hemma hos den sistnämda och efter det lirade vi lite kubb som så småningom övergick till fotboll. Frida, Linus och Sofia kom också förbi fram åt kvällen, mycket trevligt men svettigt.

                       

När vi var hemma hos Danne hade P köpt lite gubbar, bland annat denna som till sist blev en gubbhatt som både P och Isak verkade trivas riktigt bra i.

helt oväntat

Nu är helgen snart slut och jag får snart gå hem. En mycket spännande helg med en hel del vidriga inslag som en del av er skulle svimma av om ja skrev dem här så det tänker jag låta bli. 

Idag har jag känt mig en aning hög det kanske kan det bero på att jag i morse gjorde tuppen sällskap och sprang en runda. Ja gillar morgonen samtidigt som ja hatar den. Förr var tuppen och jag bästa polare men sedan har ja umgåtts med P och nu är jag lika morgontrött som en "normal" människa i 20 års åldern (23). Därimot kan jag ibland gå upp sjukt tidigt och för detta ger jag mig själv lite beröm även om ja egenltigen inte gör något det känns ju helt okej. Så alla ni som är över 65 och går upp tidigt, varför och vad gör ni?

Det är match i dag och ja är lite grinig eller ganska mycket grinig över att jag jobbar idag. Så därför köpte jag 2 liter gubbar som jag nu tryckt i mig och har till följd av detta fått sjukt ont i magen (tål jag inte jordgubbar längre?) 

Nej fan åter till jobbet!

RSS 2.0