Alla mammors dag

I går firade vi Johan Bjurevall eftersom han äntligen är klar med skolan nere i skolan och nu väntar hela livet. Jag är så sugen på att plugga just nu så jag håller på att bli tokig men jag har en bit kvar tills det är dags. Vi var i alla fall ute vid Stäringe och firade med mat, tårta och vin. Eftersom väderat var kanon och alla var lite på G så var det inte svårt att övertala mig att följa med till Nyköping för en krogrunda. Och kort sagt så blev det en kanon kväll och det är sällan jag somnar så glad och nöjd efter en ute kväll som jag gjorde i går. Vaknade i morse lite halv yr i en lägenhet i Nyköping och började fundera lite över vart jag var suckade och tänkte precis somna om när jag märkte att det låg någon brevid mig i sängen....Ibland blir det inte som man tänkt sig.


Nu sitter jag i alla fall hemmma i Flen och ska snart byta om för att återigen åka mot Nyköping för att där bjuda min kära mamma på middag. Det blir en kväll på Rökeriet, jag har hört att det är ett kanon ställe så jag hoppas att det ska passa och att  hon (mamma) blir riktigt glad och nöjd.fan ja måste köpa toapapper.....


svarta strumpor


Här om dagen var jag tvungen att använda mina svarta strumpor. Jag hatar att använda dem jag vet egentligen inte varför men det känns inte rätt. Jag vet inte om det har med min hudfärg att göra men ja ni SER ju själva. Min bror brukar alltid säga "Emelie, du har ju inga strumpor på dig" eller "Emelie, gå och ta på dig ett par strumpor" Kanske är det hans fel att jag på något sätt har blivit "skadad" i huvudet eller så beror det på att jag inte har så mycket i min garderob som funkar med svarta strumpor (jag hoppas på det sistnämda) Nå vad säger ni en "negern" i svarta strumpor?

måndag 25 i 5

Eftersom det regnar idag tänkte jag bjuda på lite bilder som innehåller sol från i måndags så jag var på picknik med Josefin och Steven. De passade på att fira att de varit tillsammans i 4år och jag passade på att sola och njuta av sällskapet.

 


Jossan fick till den finaste och mumsigaste picknik tallrikenJossan & Steven 4-ever hahaGoa gubbar gillar allaJag somnade och njöt av att få ligga vid vattnet i solen (bättre än sex)


Tjuvtjik hos Petra

1.2.3.
4.5.

I går när vi var hos Petra passade jag på att smyg fotografera lite bara för att alla andra skulle få en liten glimt på hur det ser ut. Jag tror inte att hon anade något då hon tryckt i sig 4 st öl inte för att det är många för henne men i alla fall.

Blid 1. Bilden på brevlådan som för första gången står för sig själv helt ensam. Även fast hon aldrig är riktigt ensam.

Bild 2. Badrummet, ser ni de gula simbrillorna? dessa används tydligen mest när hon hackar lök och inte när hon duschar.

Bild 3. Hyllan som måste fyllas med massor av kryddor eftersom den är så stor, ett tips på inflyttningspresent kanske.

Bild 4. Den gigantiska tvn OCH inte att för glömma det tillfälliga tvbordet, fantastiskt fint.

Bild 5. Ägaren, Petra som ni ser på bilen är väldigt nöjd med läget trotts att de enda stolarna hon har just nu är av camping typ.

Gölvläggarn (med dialekt)

David lägger golv hos mor och far

Nu är glovet klart och både mor och pappsen är väldigt nöjda, jag med för den delen. Det tog dock hela dagen så det har inte blivt mycket till fritid. Men den lilla fritid jag fått spenderade jag tillsammans med Petra och lite andra vänner. Två öl fick jag i mig sen fick det vara nog. Nu sitter jag här hemma och DET känns bra om inte annat. 

Äntligen helg

Nu är det för mig äntligen helg och GUD vad jag har längtat efter just denna helg inte för att det egentligen kommer att hända något specielt utan för att min kropp behöver den här helgen för att vila. Vilan fråg jag dock ta tag i på måndag eftersom jag lyckas planera allt åt helvete fel.

I morgon ska jag fortsätta att hjälpa min mor och far med att lägga golv och efter det kommer "prinsen" till mig och sedan hoppas jag på en lugn lördagkväll med lite tv tittande och soffmys. Söndagen kommer bestå av tvätt, städ och matlagning och så ska jag tänka ut hur ja ska göra mitt vardagsrum "lättare" det står nämligen massor av  möbler överallt så det ser en aning tungt ut (eller ett annat bra ord som jag inte kommer på just nu) rolig söndag eller hur...
Nu äntligen måndag (det är inte ofta man säger så) då ska jag ta hand om mig själv. En massage är inbokad och jag tror även att jag ska passa på att sola. Sen tänker jag lägga mig i min soffa och inte vaka upp förens på tisdag morgon.

Jag är dock reserverad för ändringar men vill helst att de sker på söndagen, jag gör nästan vad som helst för att slippa ta tag i min lya det ser galet ut här inne just nu.

Dags att tacka och jöka

Lättsmält

En sak måste i alla fall vara säkert att jobbet, vad man än må jobba med går mycket lättare om man har rätt människor omkring sig eller? Idag har det i alla fall flytit på fint och jag har inte ens tänkt tanken "åhhh nu vill jag gå hem" en tanke som annars dyker upp väldigt ofta. Det är också denna tanke som gör att ja ofta funderar över om detta verkligen är rätt jobb för mig(?)

Nu när jag sitter här hemma börjar jag fundera över när jag städade sist. Det var ju inte förra helgen för då jobbade jag. Helgen innan det var väl då vi i stort sett bodde hos Johannes och då blev det inte heller städat. Sen, om jag inte minns fel kom väl jag och Petra hem från Tunisen och då städade jag absolut inte. Så jag antar att jag på söndag få ta tag i saker och ting här hemma.

Blogginlägg ska vara roliga, berätta något som ingen annat vet eller också följa "titta i nyckelhålet" principen eller hur? För ingen vill egentligen veta att jag på söndag tänker städa min lägenhet, DET är för ingen intressant. Så för att göra det hela lite mer spännande så kommer troligen the one hit på lördag och då blir det åka av...

Ses vi morgon vekling 


En fegis?

Idag skulle jag ha jobbat 07-11 men när klockan sedan börjar nära sig 11 så frågar de som jobbar om inte jag kan jobba till 12 för de har lite ärenden att göra på stan. "Jo det kan jag väl göra" svarade jag även fast ja har en massa plustid att ta ut och att ja lovat att hjälpa mamma. En riktig fegis är vad jag är! varför kunde jag inte bara säga att NEJ det kan ja tyvärr inte jag har annat för mig. åhhh jag blir så arg på mig själv. Detta är en vanlig sak eller dålig vana hos mig fråga vem som helst Petra, David, Johannes och jag tror även att min egen mamma skulle på stå att jag i bland är alldeles för snäll. Jag kan till och med skjuta upp saker som för mig är viktigt för att hjälpa andra är detta en sjukdom? eller kan det blir en sjukdom av det?

Föresten ja så tänkte jag be om ursäkt för att jag i går berättade att jag skulle gå på toa. För vem ville egentligen veta det? Men för att sedan fortsätta på samma tema så tänkte jag berätta att ja nu har kastat ut mina tre karar som jag haft i mitt badrum. Jag och Petra fick dessa av Cilan när jag och Petra bodde ihop på Storgatan men nu har de gjort sitt och ja de ligger nu ihopvikta i en väska Chip, Biff och Brad

draperii


litet och mysigt badrum
Så härser det ut nu efter renovering och piffning

Simon & Garfield?

Hur kan man ta så fel? Idag på jobbet så spelades en låt på radion och när alla började grubbla på vilka eller vem det var som gjort låten så tänkte jag att jag skulle glänsa lite efter som ja visste svaret. Simon & Garfield! vrålar jag över hela bygget och alla börjar skratta åt mig. Innan jag ens hinner förstå vad det var jag sa så säger någon "Garfield, är inte det en gul katt?" Och visst är det så. Fan! Jag får vä bjuda på den.

Jobbet gick för övrigt bra men det är är svårt när man inte kan rutinerna och jobbar med människor man inte är van vid. Hur ska man tackla detta och kan man fråga hur mycket som helst? Efter jobbet så åkte jag till Johannes för att få en bit mat i magen, Petra och Isak var också där. Hemmagjorda hamburgare var det som stod på menyn och det blev kanon gott som vanligt när vi lagar mat. Nu är jag därimot så mätt att ja skulle vilja kräkas och det fanns inte en sportslig att ja skulle få i mig två stycken en och knappt en halv sedan stod magen åt alla håll.

Dags för ett toa besök och sedan sängen

oohh fräscht!!


Ica kostar pengar

Ett kvitto från ica


För ett tag sedan så tänkte jag att jag i en månads tid skulle spara alla kvitton från icka för att sedan se hur mycket jag handlat för. Detta har så klart falerat, var ska man lägga alla kvitton och hur ofta tar man med sig kvittot?

 I kväll blir det fotboll hos Johannes, Djurgården- Ganget det ska bli riktigt najs fast jag tror att det blir förlust. Har även varit på systemet och köpt några öl och så blir det delvis hemma gjort pizza. Efter matchen ska jag åka direkt hem och INTE sitta kvar hos Johannes och hänga. Trotts att jag har varit ledig idag så $känner ja mig endå trött så jag hoppas på en tidigt kväll och en godnatt sömn.

Pling plong ojoj någon kommer....

Bio tonight

Jag är så jävla trött i hela kroppen just nu efter att ha jobbat hela helgen men jag har faktiskt hållit godmin för allas trevnad. Men ja känner att det börjar tryta, trotts detta tänker jag sätta mig i en bil tillsammans med P, D och J för att åka till Nyköping och se "Änglar och Demoner" Jag hoppas att en dusch och lite rena kläder ska rädda livet på mitt humör annars får de övriga i bilen helt enkelt stå ut med mig och mitt humör.

I morgon, LEDIG! Helt ledig och jag har inget in planerat jag har kollat upp vädret och det ser i och för sig skit ut men jag hittar nog på något. Jag har faktiskt en liten grej på G men jag tänker inte avslöja allt här och framför allt inte än. 

HA sug på den ni 


update 00.25

Det är dags för mig att sova och ja känner mig nu mer trött än någonsin. På ren tur lyckades Johannes och David snöa in sig på minnen av Brogetorp på vägen hem vilket var det enda som höll mig vid liv mellan Bettna och Flen. Skarp ögat Petra lyckades som vanligt se balnd annat en räv medans vi andra är helt bilda. Jag har verkligen extrem tur som har henne som vän i dessa lägen och andar också så klart.

Ni kanske vill veta lite vad ja tyckte om filmen innan skärmen på min datro blir svart. Det var kanon bra enligt mitt tycke. Jag har visserligen inte läst någon av de tidigare böckerna eller denna (Änglar & Demoner) så detta är bara rent filmässigt. Har alltid varit extremt svag för S. Skarsgård han är otroligt skicklig och klockren i sina roller varesig de är stora eller små. Men se filmen för alldel den är absolut värd pengar och tid.

God natt, och även om skärmen inte slocknar nu så gör jag det.

kryddigt

Att jobba 9-20 är en tuff tid men får liksom vara med om alla moment, morgon arbete, lunch, middag, vila, mat ja allt liksom. Därför är jag i kväll väldigt trött och tänkte att ja skulle ta och lägga mig tidigt eftersom jag jobbar i morgon också. Men när jag satt i bilen på väg hem från jobbat så slog det mig som en bänk i pannan(?) Jag tänker inte åka hem och sova nu!!

Så jag åkte runt lite i Flen, försökte få tag på alla mina närmaste vänner som då självklart är upptagna med annat. Men vad kan man vänta sig en lördags kväll, ena halvan av skaran kollar på skit ESC medans den andra halvan är på maskerad utklädda till Rödluvan och Kapten Haddock.

Så jag åkte över till familjen Andersson och hälsade. De hade precis tänt grillen så jag lyckades snylta till mig en rejäl(stavning?) portsion mat.  Det är alltid trevligt där. Jag fick dessutom spana in den nya husvagnen som tydligen ska tas med till Västervik och vilken lyxkryssare de har hittat. Men efter maten skulle familjen A också kolla på ESC och då drog jag mig hemåt.

Så nu sitter jag här i min säng av klädd och med en kall wirre i min hand känns ensamt men endå lite mysigt.


Min kvot av att vara social är långt i från uppfylld kanske för att en bit av mitt nya pussel fattas, Johannes!Fan vad klockren jag är. Man smälter ju!


fredags ro

Efter dagens jobb så gled jag hem, tog en dusch och åkte sedan med bror hem till mor och far för att fira papsen. Det roliga med min far är att han blir så glad för det lilla. Man kan i stort sett ge honom en sten som man hittat utanför på gatan och han blir extremt glad, för att man plockat upp stenen och tagit med sig den in. Min far är kalas.

Jag känner mig helnöjd med denna dag just nu. Visst hade var varit en aning bättre om man hade haft en påse chips eller en godispåse tilll "Så ska det låta" men avslagen fanta, snus och myskläder får duga i kväll. Jag är helnöjd.

Ledig

Har varit ledig idag, den enda dagen den här veckan fakriskt. Det började med att ja sov till ca 12.00, åt lunch med Johannes, Petra och Linus på thai och blev skit mätt som vanligt. Efter det drog Petra till ica och jag Johannes och Linus drog hem till Joha för att spela lite NHL. Inte för att jag spelade så mycket eftersom jag lyckades somnade på soffan i två timmar trotts att ja sovit till 12.

Klockan tickade på och var väl nu 16.00 och det var dags att börja med maten hemma hos Johanned, pasta och köttfärsås mmumma. Dessutom hade jag och Joa fixat med en liten överraskning till Petra, jordgubbar de första och faktiskt från, tro det eller ej men Sverige. Jag är lite osäker dock killen jag hadlade av verkade lite mysko så det kankse var "svarta" gubbar vad vet jag. Mat blev det i alla fall till slut och jag åt alldeles för mycket efter en stund kom David ner och hade med sig sin morotstårta som han burig runt med de senaste två dagarna, men nu är den i alla fall slut.

Fler lyckades även ta sig till Joha och till slut var vi ett helt gäng människor, jag, Frida, Linus, Isak, David, Petra och självklart Johannes efter som att han faktiskt bor där. Det blev öl......men nu kom jag på att vi totalt glömt bort ÖL-korven och den var skit dyr, ja ja det får bli en annan gång om den nu finns kvar då. Självklart så tog vi ton och skrålade ännu en gång till Queen.

Men nu är jag i alla fall hemma och ja hade hoppats på att fått se Nathalie vid datorn efters om det var 1000 år sedan vi pratades vid, är lite sugen på att höra om hon hade tänkt gifta sig med min  ungsomskärlek, Göran Gillinger?!


Jag bor på Sveavägen

Idag har jag försökt att intala mig om att jag inte bor på S.kungsgatan, det har varit svårt men nu börjar det kännas bättre.
 
Massor av jobba väntar de närmaste dagarna och ja känner mig redan lite sliten. Jag kollade på mitt schema idag och nu undrar jag lite över hur de tänkte? De veckor jag jobbar helg jobbar ja skit mycket hela veckan och de veckor jag INTE jobbar helg så jobbar jag i stort sett bara två dagar, konstigt. Jag har i alla fall tänkt att ta upp det med min chef och hoppas att det går att få lite mer spridnig på det hela.

Idag jobbade jag 16-21 en behaglig tid som ja tillbringade i trevligt sällskap så tiden rullade på och snart var jag hemma, eller ja hos Johannes. Där hade Petra stått vid spisen halva dagen och lagat soppa så vi åt och åt och drack varsin öl till kan det bli bättre så säg?

Petra drog hem till Sheelgatan med ögonen i kors (haha mycket roligt) för att duscha och sova och jag, Johannes och David avslutade kvällen med NHL, morotstårta och SingStar Queen.

Nu är det äntligen dags för att sova.

Just det jag mitt jävla arsel glömde väl att lägga ur jobbmobilen och måste därför gå upp 06.45 för att lämna den. Fy!

 

En tisdag liksom

Jobbade som sagt 7-12 idag sedan dess har dagen bara rullat på. Först åkte ja hem för att byta om och kom då på att jag nog borde ta en dusch också vilket ja gjorde. Skulle ha hämtat upp Petra och Johannes vid 12.20 men hon blev väl 12.45. Där i mellan hann ja med ett samtal med Jonsson det händer inte allt för ofta nu för tiden men man får vara glad för det lilla liksom.

Men hur som helst, när ja hämtat upp folket så åkte vi mot Norrköping. Väl där fyllde vi på Petras hem som hon i och för sig inte riktigt har än men kommer att skaffa sig så småning om, en mikro och en kaffebryggare blev det i alla fall. Johannes köpte till slut sitt efterlängtade singstar med Queen-skivan till och ja nu skrålas det rätt bra (ja vi är hos Johannes idag också)

Rent spontat vid 16.00 kom vi på, varför åker vi inte till ikea i Linköping och fyller på Petras hem ytterligare med diverse saker? så det gjorde vi. Jag och Johannes fyllde också på våra hem (som vi faktiskt har) med lite saker. Nu är det väl endå snart min tur att sjunga så det är väl bäst att runda...

EN sak till bara...idag när vi satt i bilen så vevade Johannes ner bilrutan, sträckte ut armen och slängde ut snusen sedan vevade han upp rutan utan att dra in armen och skrek , AJJ!! Mycket bra gjort måste jag säga.

 

I'm back

Åhh, vi gör väl ett nytt försök och det är väl tredje gången nu så vi får väl se. Det är ju själva fan, ja menar hur svårt kan det vara att skriva eett blogg inlägg.

De senast som hänt är ja alla bor lite hos Johannes, det är mysigt här. En tvåa med en skön sjungade blå eller grön soffa, ett trevligt köksbord som är utmärk för bordshockey och en säng som är så där härligt obäddad. Det är till och med så att vi eller i alla fall jag spenderar min tid här även fast Johannes inte är hemma. Som idag till exempel då Johannes beffiner sig på sitt jobb och Ja han jobbar på ica.

Jag har faktiskt kvar min lya på sveavägen så att ni inte tror att ja flyttat in hos Johannes där ja faktiskt befinner mig just nu. Men som jag sa tidigare det är liksom mysigt här.

Jag ska jobba idag 16-21 det är lagom långt faktiskt och idag har jag på mig en skabbig lång ärmad så att det inte ska hända några olyckor.

Detta fär räcka som en start liksom. Vi ses väl

RSS 2.0